Trapphusmålning

Trapphusmålning i Stockholm

Målarn' är rätt val inför din trapphusmålning eller trapphusrenovering. Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen kan vi alltid säkerställa att du får ett slutresultat som passar din personliga stil och som också hjälper till att öka marknadsvärdet på ditt boende.

Trapphuset är det första som man lägger märke till när man kliver in i en ny fastighet och kan därför också bidra till en ökad trivsel i lägenheten för dina hyresgäster. Att regelbundet se över trapphuset, för att säkerställa att fastigheten ser välvårdad ut är därför A och O som hyresvärd.

Kontakta oss för hjälp med trapphusmålning i hela Stockholm och omnejd. Vi är måna om våra kunder och erbjuder därför skräddarsydda måleritjänster för att kunna täcka upp just ditt behov.

Du är välkommen att begära om en offert för kostnad på hur mycket det kostar dig att rusta upp ditt trapphus. Utöver detta erbjuder vi även hjälp med annan kompletterande målning av fastigheten som bland annat målning av fasad, fönster eller väggmålning!

Målning av trapphus i Stockholm och omnejd

Vi har stor erfarenhet av olika typer av trapphusmålning i Stockholm och vår utbildade personal kommer säkerställa att du får den hjälp som du behöver – från början av projektet till slutresultatet.

På så sätt kan du känna dig mycket trygg i att välja någon av våra tjänster och anpassar färger, finish och arbetsmetoden på ditt boende eller fastigheten som behöver en renovering eller upprustning.

Skräddarsydd tjänst för ditt trapphus

Även fast det finns en del generella krav på hur ett trapphus ska se ut, kan de dessutom skilja sig väldigt mycket från varandra. Många äldre trapphus kräver även en helt annan teknik när det är dags för trapphusmålning, för att kunna bevara den klassiska strukturen och valet av färger som passar just ditt trapphus perfekt.

Hur ett trapphus är designat kommer även att påverka hur enkel målningen är att genomföra. Vi erbjuder därför inriktade tjänster som hjälper dig med trapphusmålning av olika fastigheter i Stockholm, samt marmorering.

Färgsättning inför trapphusmålning

Valet av färg har mycket stor betydelse för vilket typ av första intryck trapphuset ger dina besökare. Genom att anställa ett måleri med stor erfarenhet och expertis inom färgsättning, kan vi säkerställa att det blir det slutresultat som du eftersträvar.

Vi genomför trapphusmålning i Stockholm och lägger stor vikt vid att ta fram rätt val av färger för att skapa ett trevligt första intryck i fastigheten!

Målare med gedigen erfarenhet

För att vi ska kunna skräddarsy tjänsten för att passa just ditt trapphus ansvarar vi både för restaurering, målning och renovering av trapphus i bostäder, bostadsrättsföreningar (BRF) och även med att förädla äldre vackra trapphus med en gedigen historia som du vill bevara.

Våra medarbetare består av en blandning av olika professionella målare som har expertis som både dekorationsmålare och färgsättare. Allt för att våra kunder ska få precis den hjälpen som efterfrågas.

Kostnadsfri offert och rådgivning

Till våra kunder i Stockholm och omnejd erbjuder vi alltid kostnadsfri offert och även gratis rådgivning, vilket vägleder dig genom hela projektet för att du ska känna dig trygg i valet av målerifirma.

Trapphusmålning är viktigt för att kunna bevara en hög standard på boendet som du hyr ut eller bor i själv och är därmed någonting som du måste prioritera med jämna mellanrum. Vår rådgivning består av både hjälp i val av färg för olika ytor i trapphuset, samt en anpassad teknik som passar både äldre och mer moderna trapphus i Stockholm. Kontakta vår kundtjänst för information så du får rätt hjälp hela vägen!

Vanliga frågor om trapphusmålning i Stockholm

När det är dags att måla om trapphuset som fastighetsägare är det många saker som är viktigt att tänka på. Därför har vi här samlat några av de mer vanliga frågorna som brukar dyka upp från våra kunder och som rör trapphusmålning. Detta kommer även hjälpa dig att välja den bästa tjänsten för dig och din bostad.

  Hur mycket kostar det att måla om ett trapphus?

  Priset för att anlita en målare varierar ganska mycket, men generellt kan du räkna med att en målare kostar mellan 400-700 kronor i timmen. Trapphusmålning kräver en bra teknik och trapphus kan också vara väldigt svårmålat, vilket gör det viktigt att trapphuset målas professionellt för slutresultatet ska bli bra.

  Hur ofta bör man måla om trapphuset som fastighetsägare?

  Det finns egentligen ingen tumregel för hur ofta ett trapphus behöver målas om. Du avgör själv när trapphuset ska målas, beroende på slitage och vilka som rör sig i trapphuset dagligen. Om du äger flera fastigheter kommer du att märka att några av dem behöver målas om mer frekvent än andra.

  Kan man använda ROT-avdraget för trapphusrenovering?

  När du anlitar en firma för trapphusmålning i Stockholm har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget. Detta innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden, vilket hjälper till att hålla kostnaderna nere. Du kan inte göra avdrag för material som bland annat färg eller verktyg som används under målningen.

  Kan trapphusmålning bidra till att öka värdet på fastigheten?

  Det är inte bara viktigt att regelbundet genomföra trapphusmålning för att det ska se snyggt och fint ut när besökarna anländer. Utöver detta bidrar trapphusmålning också till att bevara eller öka marknadsvärdet på ditt boende och är därmed en renovering som du bör prioritera att genomföra så snart ytan börjar slitas ner.

   

Vad kostar det? Få gratis offert:

Offertförfrågan

Alla tjänster