Vi har fast pris

Om du önskar så erbjuder vi fast pris på våra arbeten, fyll formuläret så kontaktar vi dig för vidare information!

2 Års Garanti

Vi utför arbeten med högsta kvalitet och kan därför med trygghet lämna två års garanti på alla arbeten.

Använd ROT-Avdrag

Du kan dra av 30 % på arbetskostnaden när du anlitar oss. Alla våra tjänster är ROT-avdragsberättigade.

Målare Bålsta

Målarn’ i Stockholm har lång erfarenhet och bred kunskap inom måleri. Vi åtar oss stora som små måleriuppdrag. Vi jobbar mot företag såväl som privatpersoner när vi renoverar, målar och tapetserar. Inget jobb är för litet, vi kan skicka ut en man i några timmar eller ett helt målar-lag som arbetar flera år på ett projekt. Uppdragets vidd är oviktigt för oss, att utföra ett kvalitetsarbete är vår prioritet.

Vi satsar alltid på att ge våra kunder maximalt med värde för sina pengar, det har varit vårt fokus sedan vi startade. Detta vinnande koncept har låtit oss leva i decennier som målerifirma. Våra kunder har alltid vart nöjda med våra tjänster och på grund av detta har vi haft en stabil tillväxt som målare i Bålsta.

Vi vill alltid utföra arbeten med hög kvalitet så att kunden sedan rekommenderar oss vidare till andra som behöver måleri Bålsta. Vi är bland toppen av målerifirmor Bålsta och planerar att hålla oss kvar där. Våra målare Bålsta har varit verksamma länge och har fortfarande stor passion för måleri. Vi har handplockat vårt arbetslag och endast efter vi testat kunskaperna hos målaren blir denne anställd hos oss på Målarn’ i Stockholm.

Eftersom vi har höga krav på måleri ger vi alltid nyanställda vidare utbildning. För de mest krävande uppdragen har vi anställda experter som är extra duktiga inom sitt specialområde. Vi ser alltid till att skicka ut den mest passande målaren till dig oavsett om det gäller målning, tapetsering eller renovering.

Skicka snabboffert

  Målerifirma och Tapetsör i Bålsta

  Målarn’ i Stockholm är en målerifirma i Bålsta med stark passion för måleri. Vi ser en färdigmålad vägg som en belöning och arbetet som leder dit stimulerar oss. Det är så vi tänker som målerifirma Bålsta och tapetsör i Bålsta när vi åker ut på jobb. Detta ger oss gång på gång utomordentliga resultat. Vi är helt klart en av de vassaste målerifirmorna i Bålsta. Vi finns även i Stockholm, Göteborg och Malmö vilket gör oss mycket mobila och gör det möjligt för oss att arbeta över nästan hela Sverige. När vi arbetar som målare och tapetsör Bålsta är detta något som ger oss fördel mot många konkurrenter och vi kan delegera ut arbeten åt de kontor som ligger närmast. Då sparar vi mycket på miljön eftersom vi slipper långa färdavstånd.

  Måleri

  Är det dags att rusta upp en sliten vägg eller fasad? Det är många som väntar för länge med att måla om sina fasader vilket i slutändan kan bli ett dyrt misstag. Det är ett relativt litet arbeta att måla om en fasad men om man väntar för länge kan virket under ha sugit upp smuts och fukt och fått rejäla skador. Då krävs en renovering och det kan kosta. Allt material som utsätts för väder och vind slits, väggarna på huset är inget undantag. För att undvika skador på materialet är det bra att pensla på skyddande lager med färg. Hör av dig till oss för måleri Bålsta för en kostnadsfri offert.

  Vi tar emot alla sorters arbeten, inget är för stort eller för litet, vi är verksamma inom måleri i Bålsta, och i Stockholm med omnejd. Målaren Stockholm ser alltid till att arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt. Vi kan därför tryggt lämna en två årig garanti på utfört arbete.

  TAPETSERARE

  Är du på jakt efter en tapetserare? Det kan vara dags för en större upprustning av bostaden eller kanske en ny dekoration i en ny bostad. Hur som helst, Målarn i Stockholm står redo med tapetserare i Bålsta som gör jobbet på ett fackmannamässigt sätt. Detta är något som ökar värdet på din bostad och även trivseln. Eftersom vi utför arbetet på ett professionellt sätt kan inte din hyresvärd senare kräva att du tar ner tapeterna när du skall flytta ut, om du bor i hyresrätt.

  Vi har ett rykte som duktiga målare men vi är minst lika skickliga på tapetsering Bålsta. Våra tapetserare Bålsta är utbildade inom tapetsering och vet precis hur man skyddar bostaden när arbetet utförs. Vi står till tjänst med helhetslösningar så du slipper tänka på något när du behöver en tapetsör Bålsta. För din trygghet har vi en nöjd kund garanti.

  FÖNSTERRENOVERING

  Vi utför fönsterrenovering i Bålsta, metall eller träfönster spelar ingen roll. Det är oftast inte särskilt lätt att renovera fönster och det kräver en hel del expertis. Vi har erfarenhet av diverse material och konstruktioner. Det finns flera hundra sorters fönster och de kan skilja sig åt på många sätt, processerna kan vara rätt så komplicerade och svåra att förstå om man är ovan. Klimatet i Sverige är tufft mot fönster, det blåser hårt och vi har mycket nederbörd samt skiftande temperaturer. Detta gör att fönstret med åldern slits och man behöver fixa till det.

  Kontakta oss för besiktning och prisuppgift så kommer vi ut och hjälper dig med fönsterrenovering Bålsta. Vi brukar kunna rädda de allra flesta fönster även om ägaren från början inte trott att det är möjligt. Vi har alltid kostnadsfri offert och om vi kan laga fönstret sparar du massor med pengar jämfört med att byta ut dem helt.

  Skicka snabboffert

   Våra arbetsområden:

   • Underhållsmålning
   • Nybyggnadsmålning
   • Industrimåleri
   • Fönstermåleri
   • Reparationsmåleri
   • Takmåleri
   • Kontorsmålning
   • Dörrmåleri
   • Trapphusmålning
   • Färgsättning
   • Fasadmåleri
   • Sprutmåleri
   • Ådring & Marmorering
   • Våtrumsmålning
   • Golvmålning
   • Brandskyddsmåleri
   • Väggmålning
   • Alla sorters invändigt måleri

   Contents