Målarn'

Om oss

Vi är Avar Måleri AB, ett etablerat måleriföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi är stolta över att ha varit en del av Stockholms byggnads- och inredningslandskap i över 20 år, och att vi har haft förmånen att erbjuda våra målartjänster över hela Storstockholmsområdet.

Vår erfarenhet sträcker sig långt, med våra ägare som har över två decennier av branscherfarenhet. Men vi tror inte bara på erfarenhet; vi tror också på ständig utbildning och att hålla oss uppdaterade med de senaste teknikerna och materialen för att kunna erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder.

När du anlitar Avar Måleri AB kan du förvänta dig noggrannhet, professionalism och en djup respekt för ditt hem eller ditt affärsutrymme. Vi strävar efter att minimera störningar och alltid lämna en ren och snygg arbetsplats efter oss. Vi vet att varje projekt är unikt och vi tar oss tid att förstå dina specifika behov och önskemål innan vi påbörjar ett jobb. Vi är också transparenta med våra kostnader och kommer alltid att ge dig en detaljerad offert innan vi börjar arbetet.

För oss på Avar Måleri AB är nöjda kunder vår största belöning. Vi arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar, och vi är alltid tillgängliga för att svara på frågor eller diskutera dina mål och visioner för ditt utrymme. Vi strävar efter att skapa långvariga relationer med våra kunder och vi är stolta över att många av våra kunder kommer tillbaka till oss för framtida projekt.

Vi hoppas att du överväger Avar Måleri AB för dina måleri- och renoveringsbehov. Vår passion för detaljer, noggrannhet och kundnöjdhet är vad som gör oss unika, och vi ser fram emot möjligheten att arbeta med dig.