Tapetsering

Tapetsering Stockholm – Tapetserare med många års erfarenhet!

Vi på Målarn' är experter på tapeter och kan med vår gedigna erfarenhet säkerställa att tapeten sitter och att förarbetet blir ordentligt utfört.

Allt fler svenskar väljer bort målning av väggarna och satsar i en allt större utsträckning på ett par schyssta tapeter istället. Fördelen med tapeter är att det ger bostaden ett väldigt hemtrevligt intryck.

Men att utföra tapetseringen på egen hand är ett ganska stort bestyr och har du inte rätt kunskap för att kunna göra ett bra jobb, finns det en risk för att tapeterna inte fastnar jämnt eller släpper efter en tid.

Kontakta oss för att begära om en offert, där vi automatiskt kommer dra av ROT-avdraget för att du ska få en bra överblick på den faktiska kostnaden för arbetet. Vi erbjuder våra tjänster till bland annat dig som bor i Stockholm eller omnejd.

Hjälp från erfarna tapetserare i Stockholm

När du behöver rusta upp väggarna med nya tapeter är vi på Målarn' en firma som du kan lita på.

Vi hjälper dig med både förberedelser inför din tapetsering och våra erfarna tapetserare kan sedan slutföra arbetet med perfektion och ett slutresultat som du kan vara nöjd med.

Tapetsering av fondvägg eller hela rum

För att du ska kunna få det allra bästa slutresultatet erbjuder vi lite olika typer av tapetseringstjänster. Vi kan därför hjälpa dig både med förberedelser av väggarna om du vill tapetsera på egen hand. Men våra tjänster är också skräddarsydda för att du ska kunna anlita oss för tapetsering av både fondvägg eller hela rum.

Rätt val av tapet för din bostad

Utöver hjälp med att utföra själva tapetseringen, kan vi även bidra med expertråd och förslag på vilka tapeter som passar ditt hem bäst.

Våra medarbetare är utbildade för att följa med i rådande trender, men kan också vägleda dig som vill ha en mer minimalistisk eller klassisk tapet till din bostad. Vi finns tillgängliga på telefon om du vill kontakta oss för anlita tapetserare i Stockholm.

FAQ - Vanliga frågor om tapetsering i Stockholm

Att tapetsera hemma kan väcka många olika frågor. Allt från valet av tapet till vilken målare man bör anlita för att göra förarbetet av väggarna innan man kan börja tapetsera själv.

Vi har samlat några vanliga frågor som vi brukar få av våra kunder och som hjälper dig att inkludera rätt information när du begär om en offert från oss på Målarn'.

  Kan man använda ROT-avdraget för hjälp med tapetsering av väggar?

  När du vill få hjälp med tapetsering kan du göra ett ROT-avdrag som innebär att du kan spara 30% av arbetskostnaden. Du kan inte göra avdrag för materialkostnader som bland annat för tapet eller penslar. ROT-avdraget hjälper dig att hålla kostnaderna nere, så att du istället har mer pengar över för att kunna välja en passande tapet för din bostad.

  Vad kostar det att tapetsera om väggar i ett rum?

  Kostnaden kommer baseras på hur stort rummet är och därmed hur många tapetrullar du behöver köpa in. Priset per rulle kommer också att skilja sig väldigt åt beroende på vilken typ av tapet du väljer. Sätt därför en passande budget och tänk på att en stormönstrad tapet kräver lite extra tapet eftersom det krävs mönsterpassning.

  Vad betalar man för att anlita en tapetserare i Stockholm?

  Den totala kostnaden för att få tapeten professionellt uppsatt brukar ligga på mellan 3 000-4 000 kronor. Men utöver detta behöver du även betala för tapet och andra materialkostnader. Det är därför flera faktorer som avgör den faktiska kostnaden för att byta tapeter i din fastighet.

  Hur mycket tar en tapetserare betalt i timmen?

  Priset varierar lite beroende på vilken typ av tapetsering som du behöver hjälp med. Dessutom är det flera andra faktorer som spelar in. Generellt ligger priset för att anlita en tapetserare på mellan 300-600 kronor i timmen. Men det är vanligt att du får ett fast pris beroende på hur stort rummet är.

  Krävs det grundmålning innan man sätter up nya tapeter?

  Detta beror lite på vilken typ av tapetsering du väljer. Men det kommer att hjälpa bra om du du grundmålar eftersom det ger en jämnare yta att jobba på, samt kommer också göra det enklare att spackla väggarna. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med förberedelserna inför din tapetsering.

Vad kostar det? Få gratis offert:

Offertförfrågan

Alla tjänster