Väggmålning

Väggmålning i Stockholm

Vi på Målarn' erbjuder väggmålning i Stockholm till bra priser och med kort väntetid.

Väggmålning är någonting som regelbundet kan behöva göras i din fastighet för att kunna följa med i trender och hålla väggarna i toppskick. Nymålade väggar kan även hjälpa till att höja marknadsvärdet på din bostad vid en eventuell besiktning. Ett bra sätt om du ska sälja din bostad och vill renovera eller rusta upp ditt boende till en mindre kostnad.

För att kunna utföra jobbet är förarbetet av väggen en mycket viktig del. Tack vare vår skräddarsydda tjänst kan vi täcka upp ditt behov och hjälpa dig med målningen från början till slut.

Väggmålning från förberedelser till slutresultat

Tack vare våra medarbetares utbildning och professionalitet kan vi erbjuda en skräddarsydd måleritjänst där du kan få hjälp från förberedelser inför din väggmålning, till val av färg och målning.

Vi ser alltid till att lägga stor vikt på själva förarbetet, för att färgen sedan ska sitta på plats och för att den ska fästa jämnt. Att utföra jobbet på egen hand kommer också ta mycket tid eftersom du inte har kunskapen för att kunna arbeta effektivt och metodiskt.

Våra medarbetare anpassar färgen och arbetsverktygen för att kunna slutföra uppdraget snabbt, vilket innebär att du bland annat kan spara både tid och pengar.

Förberedelser av väggen är en viktig del

Många som väljer att måla på egen hand är inte alltid klara med hur viktigt förarbetet faktiskt är för att man ska få ett jämnt och fint slutresultat, där färgen även sitter på plats som den ska.

Det är viktigt att man ser över hela väggen för att kunna spackla för hål eller andra skavanker. Dessutom krävs det att du rengör väggarna och skruvar bort eventuella eluttag eller element så du kommer åt bakom.

När du vill förändra ditt hem genom att måla om, kommer du få fördelar om du anlitar oss för att kunna utföra rätt förberedelser och kan på så sätt säkerställa att färgen fäster fint. Vi hjälper dig gärna också med målning av element och dina fönster.

Kontakta oss idag för att få en offert som ger dig en bra överblick på hur mycket hela arbetet kostar dig, samt vilka moment av projektet som du behöver hjälp med!

Vi hjälper dig att välja den bästa färgen

Väggmålning kanske ser ut att vara en ganska enkel uppgift att utföra på egen hand. Men om du inte besitter rätt kunskap kommer slutresultatet inte bli så bra som du har föreställt dig.

Färglära är också någonting som måste tas med i beräkningen eftersom olika nyanser skapar en helt annan bild än vad du föreställt dig och beror på hur mörk eller ljust färgen torkar.

Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa färgen för dina väggar. Eftersom det finns en hel del olika nyanser och typer av färger att välja mellan förstår vi att det kan kännas lite av en djungel att hitta rätt. Tack vare vår expertis kan du göra ett bättre val och som ger din bostad ett personligt helhetsintryck!

Vanliga frågor om väggmålning Stockholm

Det är många frågor som brukar dyka upp när det är dags för att rusta upp och måla väggarna i hemmet. Allt från valet av färg till hur lång tid det tar att måla och hur mycket man ska räkna med att betala i timmen för målningen. Vi har samlat några vanliga frågor som vi brukar få vid en offert eller innan målningen påbörjas.

  Hur mycket kostar väggmålning i Stockholm per timme?

  Priset för väggmålning i Stockholm skiljer sig väldigt mycket beroende på vilken typ av vägg som behöver målas, hur mycket förarbete som krävs och vilken färg man använder. Generellt kan du räkna med att betala ett timpris på mellan 300-600 kronor.

  Måste man spackla innan man kan börja måla väggen?

  Rätt förberedelser innan du börjar måla är A och O för att kunna få ett slutresultat som du känner dig nöjd med. Hela väggytan måste ses över och hål i väggen måste spacklas för innan du börjar med att måla. Detta kommer hjälpa dig att få en jämn yta. Vi hjälper dig med allt från förberedelser till valet av färg.

  Kan man använda ROT-avdrag när man anlitar en målare?

  Ja, när du anlitar en målare i Stockholm finns det en möjlighet att du kan använda ROT-avdraget. Detta innebär du får göra ett avdrag på 30% av arbetskostnaden, vilket hjälper till att hålla priset nere för att anlita en firma att utföra väggmålning i din bostad. Säkerställ dock att du uppfyller Skatteverkets krav för att vara berättigad ROT-avdrag.

Vad kostar det? Få gratis offert:

Offertförfrågan

Alla tjänster