Målare Hästhagen

Behöver du hjälp med målningen?

Vi är en målare i Hästhagen som kan hjälpa dig med allt inom målning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Skicka snabboffert

Målerifirma och tapetsör i Hästhagen med lång erfarenhet

Du är i trygga händer

Målarn’ erbjuder ett gediget utbud av olika måleritjänster i Hästhagen och nära omnejd och är en målerifirma och tapetsör att lita på. Vi har dessutom expanderat vår verksamhet till andra platser runt om i Sverige, för att vi ska kunna utföra fler uppdrag som i Malmö och Göteborg!

Tack vare våra erfarna målare som alltid säkerställer bästa resultat på samtliga uppdrag, är vi stolta över arbetet som vi utför. Vi erbjuder även en nöjd-kund-garanti som ger dig ökad trygghet när du bland annat vill anlita oss för tapetsering, grundmålning, målning av fönster eller annat uppdrag.

Du är välkommen att begära om en offert för den typ av tjänst som du vill anlita oss för och där vi hjälper dig från början till slut med att göra ett bra val, samt där du kan ta del av marknadskonkurrerande priser!

Så funkar det

Allt du behöver veta om målning i Hästhagen

Vi på Målarn’ har många års erfarenhet, vilket innebär att vi endast har duktiga målare som alltid är måna om att uppnå ett perfekt slutresultat, oavsett vilken eller vilka tjänster du väljer att anlita oss för.

Fast pris på alla tjänster

För att du inte ska överraskas av en dyrare faktura än planerat erbjuder vi alltid ett fast pris på alla våra tjänster. I din offert kan du se hur mycket arbetet kostar dig i både arbete och material.

Dessutom använder vi oss av ROT-avdraget, vilket innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden på fakturan, någonting som vi automatiskt inkluderar om du inte själv nämner att du redan har använt din årliga maximala kvot.

Du kan endast göra avdrag för arbetskostnaden och inte för ny färg, annan materialkostnad eller verktyg.

Nöjd-kund-garanti (2 års garanti)

Efter utfört arbete kan du alltid känna dig trygg med att arbetet är slutfört på ett bra sätt och kan också använda dig av vår nöjd-kund-garanti som vi använder på alla tjänster. Vi vet att det kan kännas som ett ganska svårt val att boka en kompetent målerifirma och vill med denna garanti göra att du känner dig tryggare med ditt val.

Garantin gäller under två år för att du ska ha tid att bedöma hur du känner för slutresultatet och säkerställer också att färgen eller genomförd tapetsering håller som den ska.

Välkommen att kontakta oss för ditt planerade projekt i hemmet. Vi är måna om våra kunder och är ett företag som finns tillgängligt utöver hela Stockholm och närområdet.

Medarbetare med många års erfarenhet

Vi anställer endast målare i Stockholm med en professionell attityd och många års erfarenhet, för att du ska kunna känna dig trygg i att arbetet alltid blir väl utfört och till en hög standard.

Dessutom utbildar vi våra anställda i senaste tekniken, färgapplicering och trender för att följa med i utvecklingen och alltid ligga steget före.

Vi kan därför rekommendera produkter som passar det mer moderna hemmet och även genomföra olika typer av upprustning och renoveringsprojekt om du föredrar en mer klassisk stil eller målning.

Snabbt och effektivt måleri i Hästhagen

För att kunna hålla kostnaderna nere arbetar vår personal snabbt och effektivt för att uppdraget ska kunna slutföras så snabbt som möjligt, men utan att du behöver kompromissa med kvaliteten på det slutförda arbetet.

Vi är ett måleribolag som är helt transparenta i vår offert, för att du ska få en tydlig överblick på hur mycket projektet, tapetsering eller upprustningen kommer att kosta dig och vad du kan förvänta dig. Vi är måna om att våra kunder ska få ett bra pris och där du även kan använda ROT-avdrag för att hålla kostnaderna nere ytterligare.

Allt inom måleri

Våra måleritjänster i Hästhagen

Du kan begära en kostnadsfri offert för flera olika typer av måleritjänster som vi erbjuder dig i och i närområdet Hästhagen. Läs mer om vilka typer av tjänster som vi erbjuder nedan för att du ska kunna göra ett bra val.

Anlita ett proffs

Få full hjälp med målning i Hästhagen

Utöver vårt mer inriktade utbud av måleritjänster så kan du även anlita oss när du behöver full hjälp med målningen hemma.

I detta fall utför vi allting från grundmålning till färdigt resultat och kan även vägleda dig genom hela arbetet och även ge dig uppskattning om ett prisförslag.

Vi är målare i Hästhagen som tack vare lång erfarenhet kan hålla kostnaderna nere och som alltid arbetar metodiskt för att ge det bästa slutresultatet. Ett måleri som du kan räkna med för flera olika typer av uppdrag.

Varför ska man investera på målning & tapetsering?

Det finns många fördelar med att anställa en målare för att rusta upp fönster som har flagnad färg, måla om golven, för tapetsering eller fasadmålning.

Ett renoverat hem får dels ett förbättrat marknadsvärde. Men dessutom bidrar nymålade väggar till en bättre trivsel i din bostad eller fastighetslokaler.

Att investera i regelbunden underhållning gör att ditt hem ser fint och städat ut, samt gör det också enklare att hålla hemmet rent och inreda dina rum.

Det går att öka marknadensvärdet med några få medel och målning i eller utanför bostaden behöver inte bli så kostsamt.

Vi arbetar för att hjälpa dig med just dina behov och ger dig tips på hur kostnaden kan hållas nere och vilket typ av material som behövs. I det hela kan detta också därför hjälpa dig att spara en slant när det behöver målas i din privata fastighet eller i dina företagslokaler.

Dags att anlita en måleriexpert?

Trött på att slipande och målande och känner att det vore rätt skönt att få hjälp av en expert? Klicka på knappen nedan och berätta hur vi kan hjälpa dig så återkommer vi inom 24 timmar.

Gratis Offertförfrågan
Så funkar det

Använd ROT-avdraget

Har du ett projekt som du planerar att genomföra i hemmet eller på ditt företag? Målarn’ är en målare i Hästhagen där du oavsett jobb är berättigad att göra avdrag för slutfört arbete, så länge du inte redan har uppfyllt din årliga kvot i enlighet med Skatteverkets krav.

Det är viktigt att du själv håller koll på hur mycket som kvarstår för dig att använda, eftersom vi alltid gör ett automatiskt avdrag på offerten om du inte själv efterfrågar att avdraget inte ska göras.

Avdraget innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden när du anlitar målare i Hästhagen för många måleriarbeten, tapetsering eller förberedelser när du ska måla på egen hand. Du kan inte göra avdrag för materialkostnader som bland annat färg.

Vi hjälper dig från början till slut. Kontakta oss för en gratis offert och sedan kan vi börja planera in när arbetet bäst kan utföras och hur mycket det kostar dig att genomföra!

Fler tjänster

Övriga måleritjänster i Hästhagen

Det finns en del måleritjänster som inte är så vanliga som vi också utför för kunder i Hästhagen. Här kan ni se ett urval av dessa. Klicka på knappen nedan för att få en kostnadsfri offert på just det du behöver hjälp med.
Gratis Offertförfrågan
 1. Underhållsmålering

  Underhållsmåleri är en avgörande tjänst vi erbjuder för att säkra ditt byggnads livslängd. Med regelbundet underhåll minimerar vi risken för tidigt slitage och skador. Vårt team av professionella målare är specialiserade på att identifiera potentiella problem och lösa dem innan de utvecklas till större problem.

 2. Nybyggnadsmåleri

  Nybyggnadsmåleri ligger oss varmt om hjärtat. Vi tar oss an nya byggprojekt med stor entusiasm, strävande efter att ge ditt nya utrymme en personlig touch. Med högsta möjliga precision och noggrannhet i varje penseldrag, jobbar vårt team för att garantera ett oöverträffat resultat varje gång.

 3. Industrimåleri

  Industrimåleri i Hästhagen kräver en särskild uppsättning färdigheter och erfarenheter. Oavsett storleken på ditt industriella projekt, har vi den expertis som krävs för att hantera jobbet. Vi garanterar en högkvalitativ målningstjänst som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar.

 4. Reparationsmålare

  Som dina betrodda reparationsmålare tar vi hand om alla dina målerireparationsbehov. Från mindre sprickor till större skador, vi tar oss an varje jobb med samma nivå av engagemang. Vårt mål är att återställa ditt utrymme till dess tidigare skönhet, eller kanske till och med bättre.

 5. Kontorsmåleri

  Vi erbjuder kontorsmåleri i Hästhagensom kan förvandla din arbetsplats till ett inspirerande utrymme. Genom att använda färg för att skapa en miljö som främjar kreativitet och produktivitet, kan vårt team hjälpa dig att öka medarbetarnas moral och effektivitet.

 6. Dörrmålning

  Dörrmålning är mer än bara estetik - det är det första intrycket av ditt hem eller företag. Vårt expertteam av målare kan ge dina dörrar ett nytt liv, förbättra ditt hem eller företags övergripande utseende och därmed öka dess värde.

 7. Våtrumsmåleri

  Våtrumsmåleri är en viktig del av våra tjänster. Vi följer alla gällande standarder och regler för att säkerställa att ditt våtrum blir både snyggt och hållbart. Vi förstår vikten av att skydda dessa utrymmen mot fukt och vatten, och vårt team kommer att se till att jobbet görs rätt första gången.

 8. Brandskyddsmålning

  Vår tjänst inom brandskyddsmålning är en del av vårt engagemang för att skydda våra kunder och deras egendom. Vi använder brandsäkra produkter och tekniker för att ge ditt hem eller företag det bästa skyddet mot brand. Vår expertis inom detta område garanterar att du kan känna dig trygg och säker, oavsett om du är hemma eller på jobbet.

 9. Sprutmålning

  För större utrymmen eller tak kan du boka in oss för sprutmålning i Hästhagen. Målning av framför allt tak är också en ganska tung uppgift och om man inte genomför detta på rätt sätt kommer dels resultatet inte bli särskilt bra, men målningen sliter även på din rygg och axlar. Med sprutmålning får du ett bra resultat och bästa finish.

 10. Fönstermålning i Hästhagen

  Du kan anlita oss för måleriuppdrag som rör fönster och där vi enkelt kan ge din bostad ett helt nytt helhetsintryck. På grund av klimatpåverkan är det vanligt att fönsterna behöver målas om mer regelbundet än fasaden. Vi målar både den inre- och yttre delen av dina fönster för bästa resultat som håller längre.

Vanliga frågor & svar om målare i Hästhagen

Med en professionell målare kan du säkerställa att arbetet utförs på ett bra sätt och där du får ett resultat som du är nöjd med. Men det finns en hel del måleriarbeten att välja mellan och det är därför en del frekventa frågor som brukar dyka upp.

Vi har samlat några av de vanligaste frågorna som vi brukar få av både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag som vill anlita oss:

  Vad kostar en målare i Hästhagen

  Målare i Hästhagen tar lite olika pris beroende på vilken tjänst du väljer. Priset kan variera så mycket som mellan 600-700 kronor i timmen. Men i många fall får du vad du betalar för och det är viktigt att du anlitar en seriös firma, där du kan använda dig av ROT-avdraget, vilket kommer dra ner kostnaden rejält.

  Kan man använd ROT-avdrag hos måleriföretag i Hästhagen?

  Måleri i Hästhagen erbjuder dig möjligheten att göra avdrag när du anlitar dem för flera typer av tjänster. Detta är också någonting som kommer att redovisas i offerten, men det kan däremot vara värt att nämna till vald målerifirma att du vill använda avdraget. Detta drar av 30% på arbetskostnaden när du använder en målare i Hästhagen.

  Vad betalar man för att anlita en tapetserare i Hästhagen?

  Den totala kostnaden för att få tapeten professionellt uppsatt brukar ligga på mellan 3 000-4 000 kronor. Men utöver detta behöver du även betala för tapet och andra materialkostnader. Det är därför flera faktorer som avgör den faktiska kostnaden för att byta tapeter i din fastighet.

  Vad ingår när man får hjälp med fasadmålning Hästhagen?

  Det är framför allt tre saker som ingår när du anlitar ett företag för fasadmålning i Hästhagen. Detta är förarbete, tvätt av fasaden för att avlägsna mögel och alger, samt hjälp med vilken färg som ska användas. Att anlita en professionell målare säkerställer därför att färgen fäster och att fasaden även kan stå emot vädret.